Jídelní lístek od 20. do 24. května.

Pondělí 20. 5.

Polévka fazolová (obsahuje al.: 01, 09)

Vepřenky s cibulí a hořčicí, bramborová kaše, ledový salát, ovocit (obsahuje al.: 01, 03, 07, 10)

 

Úterý 21. 5.

Polévka gulášová (obsahuje al.: 01, 09)

Tvarohové vdolky, kakao (obsahuje al.: 01, 03, 07)

 

Středa 22. 5.

Polévka mrkvičková s rýží (obsahuje al.: 09)

Kuře na paprice s těstovinami, čaj (obsahuje al.: 01, 03, 07)

 

Čtvrtek 23. 5.

Polévka kedlubnová (obsahuje al.: 01, 09)

Rizoto se žampiony, zeleninou a sýrem, sterilovaný okurek, ovocit (obsahuje al.: 07, 09)

 

Pátek 24. 5.

Polévka hrachová s opečenou houskou (obsahuje al.: 01, 03, 09)

Pečené rybí filé s lečem, vařené brambory, čaj (obsahuje al.: 04)

 

Seznam alergenů:

 

01 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

01a - Obiloviny - pšenice

01b -Obiloviny - žito

01c -Obiloviny - ječmen

01d - Obiloviny (oves) a výrobky z něj

01e - Obiloviny - špalda

01g - Obiloviny (hybridní odrůdy)

02 - Korýši a výrobky z nich

03 - Vejce a výrobky z nich

04 - Ryby a výrobky z nich

05 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

06 - Sójové boby (sója) a výrobky z nich

07 - Mléko a výrobky z něj

08 - Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)

09 - Celer a výrobky z něj

10 - Hořčice a výrobky z ní

11 - Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12 - Oxid siřičitý a siřičitany - v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, I, vyjídřeno SO2

13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14 - Měkkýši a výrobky z nich

Created by Liceor .:.
Created by Liceor: